KI ENERGIJA

KI je univerzalna energija, ki nam omogoča, da v polni meri razvijemo potencial, ki ga imamo. Dejstvo pa je, da je to možno samo takrat, ko delujemo v skladu z univerzalnimi vrednotami: iskrenostjo, dobroto in toleranco.

Kako razviti Ki energijo?

1. Karakter:
V kolikor delujemo v življenju v skladu z univerzalnimi vrednotami kot so iskrenost, dobrota in toleranca nam vadba KI vaj, KI dihanja in Ki zvoka pomaga, da razvijemo KI energijo.
Kajti ravno naš karakter je ključ pri razvoju KI energije, na katerega pa žal pozablja večina ljudi.

2. Vadba:
– KI vaje:
Vaje, ki omogočajo ustvarjanje in ohranjanje vitalnosti organizma.

– KI dihanje:
Prvo kar ljudje naredimo, ko se rodimo, je vdih in zadnje kar naredimo ko zapustimo ta svet, je izdih. Znanje pravilnega dihanja nam omogoča umiriti um in spraviti telo v notranje stabilno in mirno stanje.

– KI zvok:
Vsi ljudje in vse kulture na svetu uporabljajo zvok. Kdorkoli se udari reče AU, kdorkoli razmišlja reče MMMMM. In tudi AUM ni nič drugega kakor zvok, ki z vibracijo uravnotežuje celotni organizem. Vsi samoglasniki A, E, I, O in U ter soglasnik M s posebno kombinacijo gibanja rok omogoča ustvariti zelo močno skladno in stabilno stanje v organizmu. Ključno pa je, da zvok prihaja iz trebuha in ne iz grla!