POGOJI

Pogoji kontaktnega obrazca kot piškotki na strani.

Pogoji kontaktnega obrazca:
Z uporabo kontaktnega obrazca se strinjate, da vam z podanimi informacijami odgovorimo na sporočilo, in vas do preklica shranimo med kontakte. Na vašo željo lahko izbrišemo vaš kontakt samo v tem primeru vam nebomo mogli odgovoriti na poslana sporočila.

Podatke, ki jih vpišete v kontaktni obrazec bomo hranili samo v primeru, da se vi kot uporabnik s tem strinjate. Podatke bomo uporabljali samo za odgovor vašega sporočila, če po odgovoru ne želite prejemati sporočil nam samo sporočite in vas bomo odstranili z kontaktov.

 

Piškotki
V današnjem času so spletni piškotki skoraj, da obvezni za uspešno delovanje spletnih strani bodisi za analizo obiskovalcev (števec kolikokrat je bila spletna stran obiskana) ali določene funkcije na spletni strani kot spletna trgovina in podobno.Z našimi piškotki ne shranjujemo nobenih informacij, ki bi vas na kakršen koli način ogrožala, naši piškotki so izključno za izboljšavo vašega obiska na naši spletni strani.

Večina spletnih brskalnikov omogočajo nekaj nadzora za večine piškotkov z nastavitvami brskalnika. Če želite izvedeti več o piškotkih, vključno s tem, kako bi videli, kaj piškotki so bili določeni in kako upravljati in jih izbrišete, obiščite www.allaboutcookies.org